AlphaTec® Trellchem® Splash 900

A Trellchem Splash 900 többször használható védőruha. Védelmet biztosít a alacsony és közepes kockázatú környezetben a nyomás alatt ömlő vegyi anyagok ellen az EN 14605 (3. típus) szerint.

A standard modell anyaga egyrétegű poliamid alapon rugalmas és puha PVC borítás, 430 g/m2.                   Szín: zöld-sárga.

De opcionálisan kérhető dupla poliamid alapon rugalmas és erős PVC borítással, 510 g/m2.                           Szín: zöld-narancs.

Nem zárt védőruha, a légzőkészülék (SCBA) a védőruhán kívül viselhető.  A kapucnin neoprén tömítő szegély a teljesálarc illeszkedésénél. Negatív és pozitív nyomású teljes álarccal egyaránt használható.

Méretek: XS-2XL.

Választható védőkesztyűkkel, kesztyűrögzítő gyűrűvel, illetve integrált PVC védőcsizmával, lábfejvédős kivitelben vagy nyitott lábszárral csizma és lábfejvédő nélkül.

A PVC kiválóan ellenáll a lúgos vegyszereknek (nátrium-hidroxid, ammónia) valamint az alacsony és közepes koncentrációjú savaknak (sósav).

A Viton®/Butyl védelmet biztosít sokféle vegyi anyag ellen, mint például az aromás oldószerek, paraffinok, klórozott vegyületek, tömény lúgok és savak (hidrogén-fluorid).

Szabványok:

̵            EN 14605 (3. típus)

̵            EN 1149-5 (antisztatikus)

  • Termékkód: