3M™ Speedglas™ 9100 FX Air hegesztőpajzs, oldalablakkal, 9100X kazettával

A 3M™ Speedglas™ 9100 FX Air oldalablakos hegesztőpajzs egy felhajtható, automatikusan sötétedő hegesztő pajzs, egy ívelt, 17*10 cm-es, víztiszta polikarbonát látómező és a folyamatos, TH3 légzésvédelem kombinációja. A bevont elektródás (MMA), védőgázas fogyóelektródás (MIG/MAG), argongázas AVI (TIG) hegesztőmódoknál használható, akár 1A áramerősségig és véd az infravörös és az UV sugárzás ellen.

A megnövelt látótér érdekében 5-ös szűrőjű, lefedhető oldalablakokkal.

Integrált 9100X kazettával, amely a 3V-os lítium elemmel és a napelemes rásegítéssel, akár a 2500 óra üzemidőt is elérheti.

A kazetta látóterének mérete: 54 x 107 mm.

Több sötétedési fokozat, 5/8/9-13.

Rögzíthető világos árnyalat, pl.: a 3-as, világos fokozat a csiszolási munkákhoz.

Késleltető funkció a sötét-világos átállási idő beállításához, akár 0,1 másodperc alatt sötétedik és 0,4 - 1,3 másodperc között állítható a világosodás.

A gyorscsatlakozós kivitelnek köszönhetően, akár egy kézzel is könnyen csatlakoztatható szűrt- és nyomólevegős légzésvédelmi rendszerekhez.

A légzőcső a fejpánthoz csatlakozik és jobb minőségű levegőt szállít a felhasználónak, a csökkentett alászívásnak köszönhetően

A felhasználó kényelmét a fejpántszerkezet garantálja, amelynek köszönhetően csökken a nyomás a fej érzékeny részein, segít a megfelelő súlyeloszlásban, illetve többféle szögben rögzíthető és állítható.

 

Szabvány:

̶            EN 175:B

̶            EN 379

 

  • Termékkód: