AlphaTec® Trellchem® Splash 1000

A Trellchem Splash 1000 többször használható kétrészes védőruha. Védelmet biztosít alacsony kockázatú környezetben a nyomás alatt ömlő vegyi anyagok ellen az EN 14605 (3. típus) szerint.

Anyaga: Dupla poliamid alapon rugalmas és erős PVC borítás, 480 g/m2.

Szín: sárga.

Típus:

̵            Trellchem Splash 1000 - Nem zárt, két részes védőruha, a légzőkészülék (SCBA) a védőruhán belül                        viselhető. A kantáros nadrág és a nagyméretű 1mm vastag, PVC látómezővel rendelkező, zárt kámzsás              felsőrész (kabát) külön - külön is rendelhető.    

̵            Trellchem Splash 1000S - A PVC látómező helyett, tömítő él a kámzsán, az álarc a védőruhán kívül                      helyezkedik el. A Splash 1000S modellt a kifejezetten hideg környezetben való használatra tervezték,                így a párásodás jelentősen csökkenthető.  EN 14605 (4. típus)

Méretek: XS-2XL.

Választható védőkesztyűkkel, illetve kesztyűrögzítő gyűrűvel.

A PVC kiválóan ellenáll a lúgos vegyszereknek (nátrium-hidroxid, ammónia) valamint az alacsony és közepes koncentrációjú savaknak (sósav).

A Viton®/Butyl védelmet biztosít sokféle vegyi anyag ellen, mint például az aromás oldószerek, paraffinok, klórozott vegyületek, tömény lúgok és savak (hidrogén-fluorid).

Szabványok:

̵            EN 14605 (3-as és 4-es típus)

̵            EN 1149-5 (antisztatikus)

 

  • Termékkód: